baristakaffe,te och choklad från umeås chokladfabrik!

Vi gillar det vi gör och vi gillar att göra mer så 2013 tog vi steget och utbildade oss till Baristor, så hos oss ingår en god kopp kaffe till din behandling. Välj mellan enkel/dubbel-espresso, bistrokanna, Cappochino eller latte. Självklart får du välja mellan ekomjölk från våra norrländska bönder eller Ikaffe, Havremjölk från våra södra bönder. Vår varierande Latte-art får du stå ut med, en ser vad en vill se.

Kaffebönorna tar vi från Kahls kaffe på NUS i umeå.

Har du beställt en bistrokanna så kan du välja till din behandling att vi *spår i kaffesumpen. Vi kan lova att din framtid ser mörk och lite grumlig ut. ( obs detta var ett humoristiskt inslag i vår verksamhet )

Är du ingen kaffedrickare så har vi alltid noga utvalda, ekologiska teer från Tehörnan i Umeå eller varför inte en kopp varm choklad med choklad från ChokladJenny!

choklad från chokladjenny - vintage plantations

Vi är stolta över att vara äkta, prima chokladambassadörer för vår fantastiska vän och entreprenör-polare Jenny som driver Chokladfabrik här i Umeå. Mer passionerad människa för choklad går icket att finna. Till din kaffe/te-kopp bjuder vi dig på choklad från Vintage Plantations, oftast är det 65% choklad eller en smak för säsong och tillfälle. Kommer du deppig brukar vi dubbla din dos choklad anmäl det då hos din jourhavande frisör. Om du vill så kan du få dig en kopp Varm Choklad med ett uns kardemumma eller kanel som extra krydda om du hellre vill ha det istället för kaffe eller te.

Hos oss finner du nästan hela Jennys sortiment av choklad, kakao-nibs och kakaopulver.