TATUERING | TIDSBOKNING | KONTAKT |INFORMATION

 


Tatuering HOS FRISÖREN & kREATÖREN i robertsfors |

 -TATUERINGAR Anca g elmberg

 

Vi älskar att få göra vad vi vill!

 

Att få verka inspirerande och fylla medmänniskor med kreativitet på ett äkta norrländskt manér är något vi verkligen brinner för. Vi vill visa att en visst kan vara verksam inom det kreativa genom att med ena handen hålla kärleksfullt om saxen, den andra ömt om tatueringsmaskinen som lekfullt skapar en vacker balans mellan poesi och personlighet via nålen och bläcket. (givetvis inte samtidigt, skratt!) 

Att tänka utanför ramarna är något vi redan gör och med olika verktyg och paletter så vill vi åstadkomma vacker konst och känslor som får våra kunder att må bra, inifrån och ut.

ANnica anca elmberg

Sedan 17 år tillbaka har hon anteckningar i sina konstnärsböcker om en önskan att bli tatuerare. Som sann kreatör och entreprenör så skapas olika vägar för att nå olika mål. "Allt blir som det är tänkt", sedan juni 2015 har hon klivit in tatuerar-yrket då Tatuerarna Anna Sandberg, Matti Sedholm och Oskar Ekenbro gästspelade. I dagsläget är tatueringsdelen helt flyttad till Robertsfors, Storgatan 8. Har genomgått diplomerad hygienutbildning genom SRT - Sveriges Registrerade Tatuerare

Följ gärna med henne på denna kreativa resa, ni finner henne på instagram @ancaelmbergtattoo.

Annicas mentorer finner ni hos följande,

ANNA SANDBERG - Two Cranes Gallery - UMEÅ 

MATTI SEDHOLM - Two Cranes Gallery - UMEÅ

OSKAR EKENBRO @oskarekenbrotattoo

endast tidsbokning ej drop in eller bokning online

För att boka din tid vänligen kontakta Anca på 090777755 ( Robertsfors telenr kommer inom kort), Står hon med kund och inte kan ta samtalet så ber vi om att få ditt namn och telefonnr, så ringer hon upp dig snarast möjligast och konsulterar dig och dina önskemål innan bokning av tid. Självklart går det bra att maila till anca@frisorenkreatoren, MÄRK ÄMNESRADEN Tatuering hos Anca eller helt enkelt skicka ett meddelande på insta, gärna bifogat med dina inspirationsbilder och lite tankar kring din tatuering. Detta är ett enkelt sätt för att se om Ancan är rätt för just dig.

Väl mött och följ ditt hjärta!
 

KONSULTATION 


- Varje klient får först konsultation för att bästa form för arbete och design skall kunna skapas. Vi skyndar långsamt. Den första konsultationen är inkluderad i priset för tatueringen (max en timme). Önskas ytterligare rådgivning debiteras det enligt individuell tatuerares timtaxa. Anca jobbar gärna med tråd via instagram för att kunna visa designarbetet.

INFORMATION 


- Designarbete sker så snart tid för tatuering är bokad. Anca jobbar fram designen 2-4 dagar innan bokad tid för att inte avsätta onödig tid om bokningen om/avbokas innan.


- Tatueraren designar alla sina verk själv. Naturligtvis går det bra för en klient att komma med önskemål och idéer men erfarenhet och kunskap måste få tala sitt stillsamma språk i design arbetet.

 
- Designen kan ändras inom rimliga ramar före tatuerings tillfället men om det krävs en större tidsrymd för detta debiteras det enligt timtaxa.


- Kunden blir noggrant informerad om såväl vad kunden bör tänka på inför tatueringstillfället samt vad de bör göra för att ta hand om sin tatuering efteråt.


-Vid tidsbokning erläggs en deposition om 500 kronor. Dessa dras sedan på det fulla priset vid tatueringstillfället. Tiden är ombokningsbar upp till 48 timmar innan men efter detta accepteras endast sjukdom och liknande som giltigt skäl. Vid utebliven klient förfaller depositionen.


- Priset för varje individuell tatuering eller tatueringstillfälle baseras på tatuerarens timtaxa. Rådande timtaxa är 900kr/h + uppteckningsavgift 350- 650kr, minimipris 900kr, dvs en väldigt liten tatuering som ej uppnår 1h går ändå på 900kr, varför? Montering, demontering och arbetsmaterial för en liten tatuering är detsamma som för en större samt att en liten tatuering kan behöva stor konsultation för t.ex en ej tatuerad sedan tidigare. Inte svårare än så.


- All tatuering sker hygieniskt noggrant, allt material som kommer i kontakt med klienten under tatueringstillfället är steriliserat engångsmaterial och kasseras efteråt. Frisören & Kreatören håller miljömässig hållbarhet högt och försöker med alla delar i sin verksamhet verka hållbar åt alla håll och kanter men utan att för den delen tumma på vare sig kreativ konstnärlighet, profession eller hygien.