Avancerad håruppsättning

 Det är nu våra arbetsbord fylls av värmeverktyg, produkter, nålar, hårnät, fina assessoarer att fästa i din uppsättning som ska hålla för vad tygen håller. Denna behandling konsulterar vi gärna tillsammans med dig innan det är dags för festligheter.

Baluppsättning

 Samma procedur som raderna ovan men nu är det faktiskt lite extra, vi tycker detta är extra festligt så vi bjuder gärna på lite lättare tilltugg innan det bär av för att göra storslagen entré på röda mattan! Vi är stolta över vad vi kan så visar gärna upp våra balisar på hemsidan.

bottenfärg

 Vi färgar din utväxt som max får vara 1cm. Är du blond tillkommer ett färgtillägg Avancerat då din färg generellt har en längre verkningstid än vanlig färg för att uppnå en uppljusning. Vi tycker det är viktigt att du alltid ska vara snygg i färgen så därför har vi ett väldigt förmånligt pris för just bottenfärg.

Brudsällskap

 Vi vill börja med att gratulera Er till att ni mött Kärleken i Ert liv. Gissa om vi gillar utmaningen som Brudar gärna brukar innebära. Denna behandling handlar lika mycket om ditt val av perfektionism i det yttersta till enkelhet i en skir barfotadans på tu man hand. Vi har vår harmoniska nedervåning som erbjuder full exklusivitet och integritet om man så önskar. Glöm för all del inte bort att alla i sällskapet skall vara fina, för vi älskar helhet så vi tycker det är viktigt att alla på bilden har fått det där lilla extra i utseendet en stor dag som denna. Hos oss kan du komplettera din bröllopsbehandling med makeup och behandlingar för både brudgum,marskalk, tärnor och näbbar.

För brudgummen handlar det om att få håret tillrättalagt, putsat och fixerat så att det ser förträffligt ut i alla vinklar. Vi vill att ni herrar känner fullt förtroende för oss även då vi plockar fram puderdosan, för icket att vi släpper iväg blanka pannor och spår av sömnlösa nätter av förväntan och lycka.

 

Eventuella pristillägg

 Vi vill att ditt hår ska visa vem du är eller vill vara just nu. En frisyr som passar dig som person, framhäver din stil och ditt sätt att vara. Våra priser är anpassade efter kreativ tidsåtgång, material och färgförbrukning dvs För att just Din behandling ska få det bästa resultatet kräver den kanske mer färgåtgång eller tidsåtgång än generellt då du kanske har längre längder eller ett tjockare hår, därav ett pristillägg.

Färgning av fransar och bryn

 Även det lilla kan ge känslan av något stort! Vi garanterar att plockningen av dina bryn kanske inte riktigt är den mest behagliga behandling vi kan ge dig men vi kan däremot lova att skillnaden blir stor. Säg gärna till oss vid bokning eller i början av behandligen om vi inte redan hunnit erbjuda dig denna behandling. 

 

Hårbottensmassage inklusive kur 

 Vi vill nog hävda att detta är motsattsbehandlingen till Brynplockningen. Så, slappna av! Vi förespråkar mer huvudmassage till folket Alla här är utbildade på olika typer av hårbottensmassage som alla berör och gör själen mer närvarande.  Självklart tillför vi de mest lämpade produkterna för ditt hår och avslutar med att föna det torrt.

Hårförlängning

 Vi använder oss av endast goda leverantörer som levererar hår av yttersta kvalité. Ett härligt sätt att göra en snabb förändring. I största mån samarbetar vi med hår från ZEN eller Rapunzel. Inom detta ämne, hårförlängning hänvisar vi även till vår bibel, produktinformationen som finns här nedan, samt att de råd vi ger efterföljs för att din behandling ska hålla till det yttersta. Observera att denna behandling utförs först efter konsultation. Tillägg, vi har valt att använda oss av tekniken som består av tejp, dvs vi gör INTE insättningar av ceratin,vax eller microringar.

Klippning inklusive färgbehandling

 Vi är kreatörer i hjärta och själ och anser att färg och form hör ihop, så vi har valt att ha ett förmånligare pris än om du endast klipper dig för vi älskar verkligen att göra färg.

 

MakeUp

Vi utför lättare makeup till våra förhandsbokade brudar. Det finns många otroligt duktiga makeupartister i Umeå så vi kan gärna föra dialog om behandlingsplanering inför ditt besök hos oss. Ibland kan det vara önskvärt att makeup är lagd innan en behandling, ibland efter beroende på vad som väntar dig under dagen.

Permanent

En härlig strukturbehandling som många möjligen tyvärr förknippar lite allt för ofta med pufflugg, svintokvalité och breda axelvaddar. Återigen, vi är kreatörer och form betyder så mycket för ett hår, en självkänsla eller attityd. Varför inte förstärka ditt självfall, rakpermanenta din lugg eller virvel. Vi ser permanenten som ännu ett verktyg för att lösa problem, ge en effekt eller ett helt nytt utseende. 

Permanenttillägg 

Det är precis det här vi menar med att permanten kan utgöra en effekt i vårt skapande.

 

Produktrådgivning

 Detta är vår Bibel till er så lyssna noga. Det kanske ibland låter som pekpinnar men Vi jobbar utifrån hjärta och själ med lång erfarenhet av vad marknaden har att erbjuda. Vi verkar till vårt yttersta för att din behandling hos oss skall hålla så länge som möjligt. Att använda rätt produkter är av stor vikt för att kunna sköta om, vårda och bevara färg och form till nästa gång vi möts. Vi förespråkar att använda så naturliga, ekologiska och medvetna produkter som möjligt, så pass att de inte ger avkall på kvalité och resultat.

Styling Lätt

 En lättare hårbottensmassage och en ordentlig föning. Perfekt för dig som vill ha en ordentlig omgång med fönborsten.

Skvallerfritt

 Vi erbjuder massor men skvallertidningen passar inte in i vår profil och vision så önskar du sådan typ av lektyr är du varmt välkommen att bära med dig den själv ty den är ej förbjuden. Unna dig din tid här hos oss på Frisören & Kreatören och ta med dig en  god bok, inspirerande magasin eller låna något kreativt av oss, eller varför inte bara njuta av våra föremål från lokala kreatörer som alla bär på sin historia de vill dela med sig av.

växtfärg

vi har ett helt kapitel i sig för just ämnet växtfärg här i samma meny men välj fliken - växtfärg. Där hittar du ALLT du behöver veta om växtfärg.